21 april 2009

FRUKTFROSSA!

Har varit ute hos Linus syster och beskurit äppelträd idag. Det är allt lite svårare att göra det ensam och inte ha någon med att rådfråga,men det blev allt bra tillslut iallafall för att vara första gången på egen hand.
Fick några flashbacks från Kvinnerstatiden då vi var ute och beskar som dårar överallt. Men väldigt roligt hade vi. Eller vad säger du Eline? ;)
Efteråt svängde jag förbi Coop och köpte massa frukt. De har halva priset på utvalda sorter så då får man passa på. Hittade även JORDGUBBAR för 10 kr asken varav 2 stycken fick följa med mig hem. SMASKIGT! Kanske blir det fruktsallad ikväll?

Välfyllt fruktfat.

Ha en fortsatt bra tisdag!

KRAM MALIN

3 kommentarer:

Carolina sa...

Ja det känns som dom mest drar första bästa diagnosen & påstår att det inte hjälper med att sätta in mediciner. Dendär läkaren var en dansk, stor o tjock, med svans, orakad, han hade värsta kängorna på sig, (vanligvis går dom ju i sandaler, träskor åtminstone) så David trodde han var typ personal på psyk ;) Mår iaf mycket bättre redan nu och livet börjar sakta men säkert kännas roligt & bra igen.

Carolina sa...

Antar det var du som skrev andra kommentaren också?

Anonym sa...

Nej, nu måste jag som fruktälskare fråga vad danskar i sandaler har med citronpaj att göra?