Ingredienser:
4 st ägg
3 dl vispgrädde
250 g keso (4% fett)
Bittermandel
Mandelflarn
Såhär gör du:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda keson, äggen och grädden i en skål. Riv i bittermandel efter smak.
Blanda ihop till en jämn smet och häll i en ugnssäker form. Strö över mandelflarn efter smak och tycke. (Man kan även blanda i hackad mandel i smeten,det blir också gott.) Grädda mitt i ugnen i 20 min eller tills ytan fått en gyllenbrun färg.
Blanda ihop till en jämn smet och häll i en ugnssäker form. Strö över mandelflarn efter smak och tycke. (Man kan även blanda i hackad mandel i smeten,det blir också gott.) Grädda mitt i ugnen i 20 min eller tills ytan fått en gyllenbrun färg.
Serveras tillsammans med osockrad sylt och/eller en klick vispad grädde.
1 kommentar:
Oh, låter helt klart värt ett försök =)
Skicka en kommentar