28 januari 2009

Gardinuppsättning och tandläkarbesök.


Äntligen har jag hittat nya köksgardiner!! Var en sväng till Rusta igår och köpte lite nytt till köket. Kom hem med gardiner, löpare och nya krukor. Vill ju som sagt ha lite lantlig, gammeldags stil i köket. Tyvär bor man i hyresrätt och får inte göra så värst mycket med den fasta inredningen,så man får göra det bästa utav det och lägga lite mer krut på den övriga inredningen. Jag grävde även fram fönsterlampor ur källaren, så de ska bara få ny kontakt och sedan sättas upp. För lampan som står där nu passar inte riktigt in... Får hoppas att min elektriker till sambo fixar det nu när jag ska vara borta i 2 dagar.

Fönsterlamporna som ska sättas upp.

Imorrn tar jag en sväng till Hällefors och stannar till fredag. Har bakat bröd och sockerfritt kaffebröd till pappsen så han har nåt att tugga på. ;)

Mördegskakor med chokladsmak.
Kanelringar.
Grovt bröd med linfrön och russin.
Saftigt morotsbröd.

Idag ska jag möta min värsta fiende. TANDLÄKAREN! Varför kan man inte ha fått tänder av stål som aldrig går sönder eller behöver skötas om så man SLIPPER gå till tandläkaren??? När jag var liten så hade jag riktigt otäcka upplevelser hos tandläkaren och det sitter i vill jag lova. Har dragit ut 2 visdomständer och det var det värsta jag varit med om. När jag skulle dra ut den andra visdomstanden så fick jag lugnande tabletter och det var såå skönt. När jag kommer till tandläkaren så rusar mitt hjärta i 150 och när bedövningssprutan gjort sitt rusar det upp i 300,minst. Tror alltid att jag ska dö. Hemskt!

Är iaf tacksam att de inte använder hovtång hos tandläkaren nu för tiden...

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, synd att jag inte visste att du skulle till Hällefors. Men du kanske ändå inte hade tid att ses. Imorrn hinner ju inte jag och du åker ju också tillbaka till Örebro.
Hoppas vi kan ses nån gång snart!
Kram