31 oktober 2009

This is halloween...

...och eftermiddan/kvällen ska jag spendera ensam... Linus åker till Norrköping för att fira sin syster som fyller i dag. Jag har ju öppet i butiken så jag kan inte följa med. =( ...hoppas inte boogiemannen kommer och tar mig! *moohahaha*

...in this town,we call home,everyone hail to the pumpkin song...



30 oktober 2009

Lucia!

Kusin Alexandra är med som luciakandidat till Partille lucia! Såååå fin tjej! Så stolt över hur duktig hon är på att sjunga. Hoppas att hon vinner,tyvär får jag inte rösta... =(

29 oktober 2009

Everyone hail to the pumpkin king, now...

Mr Pumpkin has arrived!

Längesen nu...

...men det blir inget långt inlägg idag ändå...

Har alldeles för mycket tankar och funderingar just nu,det tar musten ur mig. Men jag har nog kommit fram till rätt beslut om vissa saker... mer än så säger jag inte nu..känns jobbigt,men man måste göra det som känns rätt.

Just nu längtar jag till fredagkväll- Dobidoomys i soffan med han jag älskar allra mest! =D


Ha en fin torsdag!


Ja just det...måste ju skära pumpan som vi köpte häromdagen..en liten minipumpa blev det. Återkommer med bildresultat! ;)

07 oktober 2009

Weekend i Norrköping


Helgen var mysig och innehöll det längsta restaurangbesöket jag nånsin varit med om. Vi kom till restaurangen (obokat besök) 20.15 och 2 timmar och 45 minuter senare gick vi mätta och belåtna därifrån,TROTS missförstånd hit o dit. Stället var FULLSMOCKAT men den snälle ägaren ordnade bord åt oss iaf och under tiden vi väntade bjöds det på drinkar i baren. ;) Eftersom det blev ett så pass långt besök hos den trevlige krögaren så var klockan bortåt 23.30 när vi var tillbaka på hotellet så jag slocknade ganska snabbt.


Söndagen spenderades bl.a i ett av Norrköpings muséer och sedan for vi vidare till Micaéla och Lars för lunch och fika. Efter maten åkte vi alla iväg till Löfsta slott för att ta en titt. Vilkert fint ställe! =)

Kaktusparken i Norrköping.

Runt 3000 kaktusar samsas i denna plantering... är inte avis på den trädgårdsmästaren som borde ha tusentals taggar både här och där.



Extraknäcket går jättebra och jag och brukaren trivs bra ihop. Det har hunnits med både bullbak,fika och bio sedan jag började jobbet. Och på söndag är det dags igen,då ska vi roa oss på Wadköpings höstmarknad. =)


Nu ska jag fortsätta göra tomtar som ska säljas i butiken,för snaaaart är det ju faktiskt jul... =D

Hur GLAD blir man inte av den här lilla killen!? "Fasters" lilla älskling! ;)