06 april 2008

Oj oj oj...

...vad längesen det var jag skrev här.. haha.. Hmm har varit lite mycket med skola å allt så det har fått vila lite det här.
Men nu tänkte jag summera lite vad som hänt den senaste månaden... :)
Började skolan för ganska exakt en månad sen nu. Hade en lugn första vecka med rundvandring, info om allt möjligt osv osv.
Andra veckan hade vi påsklov! haha helt otroligt att börja skolan med en veckas lov. ;)
Tredje veckan blev det liksom lite mer på allvar och vi hade RIKTIGA lektioner, och gissa om man blev slut i huvet av all teori. *JISSES* En del dagar var vi även ute i växthusen och pysslade lite med omskolning osv.
Fjärde veckan har precis avklarats å den tillbringades i klassrummet,ute på skolgården å gjorde mätningar med en sån där konstig manick på stativ, i växthuset och även en eftermiddag på Stadsträdgården. Vårat första prov är spikat till den 11/4 och vi har även fått våra första 10 latinska ord som vi ska kunna som rinnande vatten... ujujuj...
Kommande vecka blir hektisk,både i skolan å efter skolan.. massor att göra... Men så kan det vara ibland. :)
Idag när jag vaknade så regnade det.. trist tyckte jag, som hade tänkt ta en cykeltur... men det blev bättre framåt dagen så vi tog bilen bort till Karlslunds Herrgård och tog 1,5 timmes promenad i skogen. SÅÅÅ skönt! Å det bästa av all: Foten gjorde inte ont!!!!! MIRAKEL!! haha
Ska imorgon till en "Sportaffär" å göra riktiga inlägg som tyvär är SVINDYRA! Men vad gör man inte för att det ska bli bra!? 1500:- är inget om man blir frisk utav det... :)
På torsdag anländer vi till Älvsjömässan för att gå på trädgårdsmässa. Ska bli skojigt att få gå på en RIKTIG mässa nångång. Den enda "stora" mässa jag varit på var Matmässan i Göteborg med gymnasieklassen. Och den glömmer jag ALDRIG!! ;)
Blev besviken när jag tittade i TV-tablån. INGEN WALLANDER ikväll... :(
Får väl hitta nån annan film å glo på... *muttrar*
Nähäpp.. ska väl slänga ett öga på det där latinska hemskheten och sen blir det soffan.
Over and out!